Hvad definerede 80’er stilen?

To personer tager billeder sammen

Er du også helt pjattet med den fede og unikke stil fra 80’erne. Det kan være, at du snart skal til en 80’er-temafest. Eller måske overveje du at trække nogle 80’er elementer ind i din egen stil? Uanset hvad er du kommet til det rette sted! Her kan du nemlig se meget mere om, hvad det blandt andet var, der definerede 80’er stilen, og hvad du selv kan finde af cool neonfarver og chic tilbehør i din egen garderobe eller på nettet.

Og uanset om det så skal bruges til din egen stil, eller om du har en fed 80’er-fest i møde, så er det altid rart at have noget fedt og unikt 80’er tøj i klædeskabet.

Neonfarver!

Noget af det, som særligt kendetegner 80’er stilen, er selvfølgelig neonfarver – og gerne i massevis. Du har måske set nogle af de fede musikvideoer eller træningsvideoer fra 80’erne, og i disse er der bestemt ikke skruet ned for hverken neonfarver eller vilde farvesammensætninger, som kan virke meget vovede i dag.

Så hvis du vil kreere et vaskeægte 80’er outfit, handler det altså om at give den gas med alverdens neonfarver og meget gerne i nogle sammensætninger, som næsten kan virke lidt for meget, men som vi i den grad kan savne i den meget sorte og hvide mode, som i hvert fald er den, man typisk lægger mærke til i gadebilledet. Neonfarverne er i hvert fald et af de fremtrædende elementer fra 80’erne, som med måde godt kunne lave et lille comeback til nutidens mode.

Tilbehør!

Det er altså med neonfarverne ret tydeligt, at 80’er stilen ikke ligefrem er defineret af at være meget påpasselig eller sparsom med tøjartikler eller farve, og det kommer ligeledes til syne, hvis man tager et kig på tilbehøret.

For ligesom med farverne er der bestemt heller ikke mangel på tilbehør, som meget gerne på være i prangende farver. Her kunne der eksempelvis være tale om pandebånd, store øreringe, samt arm- og benvarmere – blot for at nævne nogle blandt mange. Hvis man vil lave et skudsikkert 80’er outfit, handler det altså også om at give den gas med en masse tilbehør. Så vil du i den grad opnå et outfit, som skriger af 80’ernes unikke charme.

Køb selv unikt 80’er tøj

Så kunne du godt tænke dig selv at gå i unikt 80’er tøj? Eller skal du måske snart til en kostumefest, hvor temaet er 80’erne. Uanset hvad er det fedt at være ejeren af unikt 80’er tøj. Du kan eventuelt starte med at spørge dine forældre eller nogle venner, om de mon har noget unikt 80’er tøj tilbage fra de gode gamle dage.

Hvis det ikke er tilfældet, er der også rig mulighed for at kigge i diverse genbrugsbutikker eller på det store internet, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget helt unikt 80’er tøj, som du enten kan gå med til hverdag eller til de fedeste temafester.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *