Ny smart sommergarderobe

Vinteren er ovre, og endelig kan vi se frem til, at de korte, kolde dage bliver skiftet ud med lange dage og højere temperaturer. Foråret bringer en masse dejlige ting, blandt andet blade på træerne, den skarpe forårssol og et vejr der overordnet giver en forsmag på sommeren. Sommeren i Danmark er altid noget helt specielt. Det skyldes nok, at den lange vinter gør sommeren ekstra ventet, og at landet tager sig allerbedst ud under sommersolens stråler.

Foråret og sommeren har som sagt en masse ændringer med, og det betyder også nogle ændringer for dig. Én af dem er, at det nu er tid til at lægge striktrøjen og vinterstøvlerne i skabt og i stedet finde noget mere sommerligt frem. Ud over dette nødvendige bytte, som du sikkert ikke har noget imod, er det også nu, at du kan begynde at gå på udkig efter noget nyt sommertøj.

Det er ikke sikkert, at det endnu er helt varmt nok til at skifte dine jeans ud med shorts, men der går heldigvis ikke længe, og derfor er det med at være på forkant. Vinterens køb af tøj dækker oftest over ting som jakke, støvler og tykke trøjer. Derfor kan det v

ære, at det er lang tid siden, at du egentlig har købt nyt tøj, som du kan have på i det varmere vejr. Det tøj du gik i sidste år er sikkert ikke helt lige så trendy i år, og derfor skader det nok ikke at investere i noget nyt. Sommerens bringer nemlig en masse arrangementer, hvor det er sjovest at være godt klædt på. Alt lige fra sommerferie og festivaller til familiefester og bryllupper. Læs med her og find ud af, hvordan du bedst klæder dig på denne sommer.

Farver

Inden vi når til sommeren, skal vi lige igennem foråret, og der er ingen tvivl om, at én af forårets største tendenser bliver matte pastelfarver, såsom orange, rosa og lyseblå. Farverne går til de fleste slags beklædning, men især bukser og jakker. Farverne kan både kombineres med hinanden og med mere standard farver såsom hvidt og sort. Faktisk kan du også bruge den samme pastelfarve igennem et sæt, hvilket især er velfungerende med en fin jakke og et par fine bukser.

Et mærke, der har helt styr på disse farver, men også mere tidløse farver, er danske Mos Mosh. Mos Mosh skaber elegant og feminint tøj, som kan bruges både på arbejde og til de mere formelle anledninger. Især Mos Mosh jeans er ekstremt populære i dag, fordi de rammer tidens trends helt perfekt, men på en tidløs måde, der gør, at du kan bruge det i lang tid. Du kan finde et stort udvalg af Mos Mosh kjoler og andet ved at klikke her.

Kjoler

Når vi når til juni måned, og temperaturerne for alvor begynder at stige, så er der ingen tvivl om, at sommerkjoler bliver den oplagte beklædning i år. Sommerkjoler har altid været moderne i forskellige afskygninger, og det samme gælder i år. Varmen kalder på mere let beklædning, som både er behagelig for dig at have på, og som passer til sommerens charme.

Der må gerne være lidt spræl i farverne, men ellers er monokrome farvevalg så som midnatsblå, rød og de førnævnte pastelfarver også store trends denne sommer. Hvis du ikke har noget af dette i skabet i forvejen, bliver det nemt at finde i butikkerne også. Kombiner kjolen med et par mere lavmælte sko, så får du den perfekte kontrast, der skaber balance i dit outfit. Så er du godt klædt på til sommer.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *