Brug lækre accessories fra Mulberry til at pifte dit outfit op

accessories

Alle ved at accessories kan gøre et kedeligt outfit interessant. De kan være med til at understrege sin egen personlige stil foruden deres praktiske funktion. Accessories betyder nemlig tilbehør, og netop tilbehøret er vigtigt for ens fremtoning set fra et modeperspektiv. Accessories er for eksempel ting som tasker, tørklæder, solbriller, smykker, handsker, hatte og bælter. Faktisk alt der ikke er en del af tøjet, men som bruges til at skabe en moderigtig fremtoning, betegnes som accessories.

Går man rigtig meget op i luksus og høj kvalitet, findes der mange forskellige luksusmærker, der laver flotte accessories. Heriblandt Mulberry, der er et verdenskendt engelsk mærke.

Accessories fra Mulberry

Mulberry blev stiftet i Somerset, England tilbage i 1971, så det er stadig et relativt ungt mærke sammenlignet med for eksempel Chanel, der opstod helt tilbage i 1910. Navnet Mulberry kommer fra en træsort ved samme navn, som stifteren passerede hver eneste dag på vej til skole. Mærkets verdenskendte logo er derfor også udformet som dette træ. Mulberry er desuden kendt for deres britiske arv og især livet på landet, hvilket man tydeligt kan se i deres tidlige designs, der leder tankerne over på jagt og fiskeri.

Mulberry er især kendt for deres luksuriøse lædertasker, heriblandt modellen Bayswater, der nok er deres mest eftertragtede taske til dato. Bayswater tasken er blevet et ikon for Mulberry, i og med at dens design er klassisk og tidsløst. Den kan fås i flere forskellige farver og størrelser, så den er derfor også meget alsidig. Modellen ved navn Lily er også et populært valg for dem, som gerne vil have en mindre taske til aftenbrug.

Foruden tasker har Mulberry også et bredt udvalg af andre flotte og klassiske accessories, heriblandt tørklæder, punge, smykker og nøgleringe. Især deres tørklæder er også et populært valg. Her kan man vælge mellem materialer så som ren silke og lammeuld. Desuden kommer de selvfølgelig i et bredt udvalg af flotte og klassiske farver.

Her kan man købe Mulberry produkter

Mulberry produkter forhandles i deres luksuriøse forretninger, der blandt andet findes i Aarhus og København foruden andre storbyer rundt omkring i Europa. Desuden kan man være heldig at finde accessories fra Mulberry i lufthavne rundt omkring i verden, hvis man er så heldig at skulle ud og rejse.

Derudover findes der selvfølgelig flere både danske og udenlandske online butikker, som forhandler Mulberry produkter. Da Mulberry er et luksusmærke, er priserne også uden tvivl i den høje ende. Så har man et budget, kan det være en fordel at holde øje med priserne på de forskellige hjemmesider, da man godt kan være heldig at finde lækre Mulberry accessories på tilbud. Men selvom man ikke kan finde Mulberry til spot-priser skal man huske på at mærket er at luksusmærke og man betaler for ”mærket” som en del af produktet, for kunne man konstant finde Mulburry accessories på tilbuddet ville en del af charmen forsvinde fra produktet.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *