Den ultimative guide til stilet tøj til din bytur

ung mand

Når du går i byen, så kan du ikke rende rundt og ligne én, der lige har rejst sig fra sofaen. Det er nemlig på ingen måder det, der er konceptet med en bytur. Det er tværtimod de helt modsatte regler, som gør sig gældende her.

For selvom vi jo godt ved, at det er det indre, der tæller, så er det førstehåndsindtrykket, der er kongen, når du går i byen. Her bedømmer folk lynhurtigt hinanden, og påvirket af alkohol og under diskokuglens flakkende lys er det den fysiske tiltrækning, som folk pejler efter.

Tag noget vildt på

Okay, så der skal noget nyt tøj på inden byturen starter – så meget er sikkert. Men hvad skal du egentlig tage på for at brænde igennem på dansegulvet? Det er ikke til at diktere en bestemt stil eller et bestemt outfit, som du vil gøre mest succes med.

Alle mennesker er nemlig forskellige. Vi har også alle sammen en bestemt stil og et bestemt udtryk, og det er det, der er med til at gøre os til dem, vi er. Selvfølgelig skal tøjet helst være moderne og sidde godt – men derudover er det fedest at tage noget vildt, opsigtsvækkende eller sjovt på.

Vælg det, der føles godt

Hvordan vi har det med os selv og vores krop kan variere rigtig meget fra dag til dag. Den ene dag har du måske lyst til at klemme dig ned i noget stramt og frækt. Den næste dag er du måske mere til noget behageligt og mere klassisk.

Du skal vælge det, der føles godt for dig netop denne dag. Gør du det, så vil du nemlig udstråle mest selvtillid og på den måde vil du helt sikkert tiltrække dig mange lange blikke hen over baren.

Når du har heldet med dig

Stilet tøj på byturen kan altså gøre en kæmpe forskel – både i forhold til din egen selvtillid, men også i forhold til, om det lykkes dig at skabe kontakt til andre og måske endda score. Og når du kommer så langt, så er der selvfølgelig nogle andre ting, som du også skal huske.

Det tøj du har på, er en vigtig del af byturen. Men det er fornuften og empatien også. Det er hyggeligt og sjovt at score, men du skal huske at passe på dig selv og din partner – også på den del af natten, hvor tøjet fra byturen ryger af.

Hav RFSU kondomer med i lommen

Beskyttelse under sex er et must, og det er noget, som du kan sørge for, lige meget om du er en mand eller en kvinde. Det er altid en god idé at have kondomer med i lommen eller i tasken, og en af de bedste modeller er dem fra RFSU.

RFSU kondomer er gode, fordi de er billige uden at de af den grund går på kompromis med kvaliteten. Her får du tværtimod kondomer, som er nemme og sjove at bruge, og derfor fuldender din bytur på perfekt vis.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *