Alt du skal have styr på inden brylluppet

bryllup

Venter din store dag lige om hjørnet? For det først: Kæmpe tillykke!! For det andet: Nøj, hvor må du være stresset. Der er så mange ting der skal haves styr på, og det er en stor dag som du forhåbentlig kun oplever én gang i livet, så selvfølgelig skal den være perfekt.

Intet må gå galt. Men er du ikke velforberedt nok, eller kommer du ikke ud i god tid så kan det sagtens komme til at ske alligevel.

Med brylluppet kommer der også en masse stres da den store dag godt kan komme til at virke meget uoverskuelig. Der er så mange ting at holde styr på. Hvis der dog bare var en artikel der gav en overskuelig liste over de vigtigste ting at holde styr på…

Hov det er jo den her! Læs du blot trygt videre, og bliv guidet gennem hvilke ting der er vigtige at få styr på først og hvorfor.

Intet bryllup uden en bryllupskjole

Den perfekte bryllupskjole er nøglen til det perfekte bryllup. Problemet er, at det er alle andre brude også enige med dig i. Så især hvis du vælger at holde dit bryllup i højsæsonen for bryllupper, vil der være rift om de bedste brudekjoler.

Det er derfor en rigtig god ide at være ude i god tid når du skal kigge efter brudekjole, og ikke tøve når du finder den helt rigtige. Beholder du kvitteringen og er du forsigtig, kan du altid returnere den hvis du ombestemmer dig. Det er også altid en mulighed at prøve brudekjolen i butikken så du kan finde den rigtige størrelse, og få en ide om hvordan den sidder på din krop.

Brudekjolen skal trods alt ikke kun være smuk, den skal også være rar at have på. Få ting kan ødelægge et bryllups-look mere end hvis man kan se på bruden hun er ukomfortabel til sit eget bryllup. Man skulle jo nødig komme til at tænke at hun var ukomfortabel på grund af noget andet, end hvordan hendes kjole sidder.

Dj til bryllup: Find den rigtige og få sat gang i efterfesten

Når alt i kirken (eller hvor end i vælger at holde brylluppet) er overstået, kommer vi til den mere uformelle del af fejringen. Det er her både alkoholen og de mærkelige traditioner bliver introduceret. Sokker skal klippes, der skal danses og der skal helt sikkert drikkes. Et bryllup er trods alt en festdag – en af de største festdage der findes.

Og til en rigtig fest høre selvfølgelig også den rigtige musik. Man kan finde et AUX-stik og en playliste men det hele bliver nu alligevel lidt sjovere med en DJ til bryllup. Så kan man få selv de generte kusiner og fætre med ud på dansegulvet. Måske bedstemor endda kan overtales til en svingom.

Når parrets første dans skal danses, vil i højst sandsynligt gerne danse den til en dans der har betydning for jer, og ting som disse kan helt sikkert aftales med den individuelle DJ til bryllup. Generelt kan I højst sandsynligt aftale med dem, hvilke sange I ønsker, at de spiller.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *