Halstørklæder og andet til den stilfulde mand

halstørklæde

Efteråret er i fuld gang, og efterhånden som dagene bliver kortere, og bladende begynder at falde af træerne får vi også behov for at klæde os varmt på. Det kan være em smule frustrerende pludselig at skulle have flere lag tøj på igen, og bruge handsker, halstørklæder, huer og andet tilbehør, så man kan holde varmen. Det kan dog også være en anledning til at klæde sig smart og stilfuldt på.

Tip: Find smarte halstørklæder til mænd på Metromand.dk

Hvornår kan man bruge et halstørklæde?

I Danmark, og i hele norden, har vi en tendens til at klæde os forholdsvist i mørke eller neutrale farver. Især vores vinterfrakker er ofte sorte, blå, grå eller brune. Derfor kan man gøre brug af forskelligt tilbehør, til at peppe dem lidt op, og give dem et unikt udtryk. Det kan nemt gøres med et smart og farverigt halstørklæde, som giver detalje og nuance til looket.

Der er som så ingen regler for, hvornår man bør og ikke bør bruge et halstørklæde. Man kan bruge det sammen med en læderjakke, en overgangsjakke, en blazer eller sammen med jakkesættet. Man bør dog sørge for altid at tage halstørklædet af, når man er indendørs. Andet vil se fjollet ud, og være uhøfligt.

Hvilken type halstørklæde skal man vælge?

Der er et stort udvalg, og især online kan man finde mange forskellige til herrer. Fordelen ved at købe tøj og tilbehør online er at man ikke behøves at bruge tid på at tage rundt i fysiske butikker, og man kan sidde derhjemme i sofaen, mens man klikker det ene produkt hjem efter det andet.

Når man skal vælge et halstørklæde skal man først og fremmest tænke over, hvilken stil man har. Hvis man kører en elegant og klassisk stil vil det være ideelt med et i kashmir i neutrale farver. Det er stilrent og minimalistisk, og vil kunne bruges til hverdag, når man skal hen på kontoret, men også til en aften i byen med vennerne. Hvis man derimod har en hipsterstil kan et strikket ét i friske farver være perfekt. Det kan også være at man går efter at skille sig ud fra mængden. Her kan man vælge et halstørklæde med et friskt og unikt mønster, som helt sikkert vil få folk til at vende sig på gaden. Man bør også overveje prisklassen, da det ikke er alle, der har lyst eller mulighed for at bruge flere tusinde kroner på dette. Heldigvis findes der også mange prisvenlige online.

Der findes mange andre måder, hvorpå man som mand kan pifte ens look en smule op. Det er ikke kun forbeholdt kvinder at udtrykke sig igennem smykker, tasker, osv. Som mand er det mindst lige så vigtigt at man finder og sammensætter det rigtige tilbehør, så man ser smart og kohærent ud, og samtidig vise, hvem man er. Dette kan som sagt gøres gennem vinterudstyr, men også ved hjælp af ure, tasker, solbriller, smykker, hatte og meget mere. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man klæder sig.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *