Sådan kan du gøre det ustadige vejr nemmere for dit barn

Sådan kan du gøre det ustadige vejr nemmere for dit barn

Når året går sin gang, bliver dagene naturligt på et tidspunkt kortere, nætterne længere og temperaturen koldere. Det kan være hårdt nok med den omskiftelige vejrsituation for os voksne mennesker – med regn, sne, slud og en bidende kold vind kræver mange af vores årstider en del at komme igennem.

Sådan er det også for vores små, kære minimennesker. Det er hårdt for sådan en lille størrelse at skulle mærke det til tider barske vejr på egen krop. Derfor er det vigtigt at man som forældre gør sit bedste for at gøre de overgange så nemme for de små som muligt. Her får du 2 gode tips til at gøre vejrovergangene lettere for dit barn.

Gør det sjovt og varmt at være ude

At skulle med mor eller far ud en for eksempel en blæsende efterårsdag bliver meget sjovere når der er noget at tage sig til. Hvis dit barn er med i en barnevogn, kan du udstyre det med en blød bog, et stykke legetøj som hænger ned fra ”loftet” eller yndlingsbamsen. Når barnet ligger i en varm lille hule med et godt stykke lejetøj, bliver det automatisk meget sjovere at være med ude.

Er dit minimenneske med ude i en klapvogn pakket godt ind i en vind- og vandtæt flyverdragt med en god varm hue på, er prikken over i’et et godt stykke lejetøj. Der er ikke noget hyggeligere end at være sammen med sine yndlingsmennesker, være pakket godt ind og leje med et hyggeligt stykke yndlingslejetøj.

Er din guldklump i en større størrelse kan du involvere ham eller hende i de aktiviteter i skal nå. Når det er interessant at være med ude samtidigt med at være pakket godt ind i en varm jakke, et halstørklæde, hue og handsker kan det nærmest kun blive en god tur ude.

Udstyr dit barn med en ordentlig hue

Noget som er aldeles vigtigt for dit barn til de koldere dage, er en ordentlig hue. Der er mange gode grunde til at købe en sød, men stadig brugbar, hue til sit dyrebare guld. Når hovedet holdes varmt, har barnet det meget bedre, og føler sig mere beskyttet mod vejret. En dejlig, blød og varm hue kan motivere til at komme ud selv i koldere vejr – og det er både til glæde for barn og forældre. Når man sammen hygger ude i det kolde eller blæsende vejr som familie er man sikret en god og hyggelig dag, når man tager sine forholdsregler for at gøre dagen sjov for barnet.

Mærket Huttelihut laver de mest bedårende og funktionelle huer til de små. Med mange forskellige designs er der ikke noget at sige til deres store popularitet. Deres sortiment er stort, og tæller både de sødeste elefanthuer som også holder ansigt varmt, huer med øreklapper som kan bindes fast under hagen for ekstra sikkerhed og huer med de sødeste pomponer på toppen.

Der er virkelig huer for enhver smag og til ethvert barn og dets individuelle behov!

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *