BH’er med plads til de storbarmede kvinder

BH’er

En af de største kritikker modeverden får, er deres eksklusion af større kvinder. Næsten alle modeller er slanke og ofte undervægtige, og repræsentere kun en meget lille del af nutidens kvinder.

Også indenfor undertøjsbranchen er dette et problem. For kvinder med større bryster, kan det være rigtig svært at finde en bh med en skål der er stor nok, og det er kun dem der har pengene til det, der kan få specielt lavet en bh der ikke giver dem brandsår under brysterne.

Dette er heldigvis en problematik der er begyndt at blive skabt mere og mere opmærksomhed omkring. Der findes nu butikker lavet til kvinder der er ’plus size’ og flere og flere ’plus size’ modeller begynder at dukke op i hverdagsbilledet. Undertøjsbranchen halter dog stadig bagefter, og i mange mainstream undertøjsbutikker bliver skålene ikke større end C eller D.

Men frygt ikke! Mærket Primadonna er eksperter indenfor undertøj til større kvinder, og de har helt sikkert en skål der også passer dig.

De er ikke kun kedelige og beige

En anden klage mange kvinder har rettet mod undertøjsindustrien er, at når du kigger på bh’er i størrelserne A og B, så kan de findes med både sløjfer, glitter, blonde og alt mulig andet. Men hvis man kigger på de større bh’er så er de alle sammen ensfarvede, enkle og mildest talt ret kedelige at kigge på. Hvad nu hvis man har løst til at gøre sig lidt lækker, enten for sin partner eller bare for sig selv? Så kan du vende dig mod Primadonna!

Det erfarne undertøjsmærke tror på at alle kvinder, ligegyldigt deres størrelse, skal have de samme valgmuligheder indenfor undertøj. Primadonnas undertøj er derfor ligeså detaljerigt og sexet, som de mainstream mærkes mindre bh’er er. Du kan selvfølgelig stadig finde enkle sorte bh’er til de dage hvor der skal være lidt nemt, men du har nu også et utal af forskellige andre mønstre og farver at vælge i mellem.

Du kan finde din størrelse

Primadonna har bh’er helt op til skål H. Hos dem kan du derfor næsten være helt sikker på at finde en bh der passer, og siden de har ekstra fokus på at samle op der hvor de mainstreammærker har dovnet den, så er bh’erne selvfølgelig også lavet til at være komfortable både for dine bryster og din ryg.

Ved flere af deres bh’er kan du vælge bøjle til eller fra, og det samme gælder fyld. Materialet er selvfølgelig både blødt og lækkert, og bagpå er der monteret en enkel låsemekanisme, så bh’en er nem at tage af og på. Bagsiden er også støttet af stærk elastik, så du har fri mobilitet i din Primadonna BH. De bredde stropper, ofte lidt lækkert dekoreret, spare din ryg nogle af de kræfter den ellers normalt bruger på at bære den ekstra vægt fra din bryster. Med bh’er som disse, der faktisk er lavet til en krop som din, kan du derfor få den støtte du har brug for, og behøves ikke længere at være træt af at dine bryster give dig rygsmerter, men hvor stolt over hvor smuk de får dig til at se ud.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *