Extensions i Horsens

extension

Et ordsprog siger, at kvinder hellere skifter deres mand ud oftere end de skifter deres frisør ud. Besøger du en ny frisør, får frisøren max 2 forsøg på at gøre dig tilfreds. Er du det ikke kommer du ikke retur. Tit har du den samme frisør i 20 plus år.

Dansk skandinavisk hår er tit tyndt og uden fald, hvilke får mange kvinder til at kaste misundelige blikke på de kvinder der har lækkert tykt hår med krøller og fald. Men fortvivl ikke. Ofte har de kvinder brugt hårextensions for at få deres hår til at se ekstra tykt og lækkert ud.

Herunder kommer de mest stillede spørgsmål angående hårextensions.

Vil extentions skade mit naturlige hår?

Nej, extensions vil ikke skade dit hår, da extensions ofte kræver mere pleje, hvilke vil komme dit naturlige hår til gode. Husk at bruge plejeprodukter der er specielt udviklet til extensions og hvis du vil sørge for at dine extensions holder længe så bør du gennemgå dem en gang om uge og tjekke fæstepunkterne. Hvis du gør det, vil du undgå unødvendigt slidtage.

Skal jeg bruge specielle produkter til mit hår?

Ja, det er en god ide at pleje dit hår med specielle produkter der er specielt udviklet til extensions i det tørre skandinaviske klima. Derved giver du dit naturlige hår og dine extensions ekstra fugt og næring. Dette er især godt for dine extensions, der ikke længere får tilført næring via hårsækkene.

Hvordan vælger jeg en farve?

Er du fra Horsens eller omegn kan du få lavet extensions Horsens eller låne en farvering med hjem så du i stille og roligt kan prøve dig frem og finde de farver du ønsker. Er du stadig i tvivl er det muligt at få råd og vejleding i butikken.

Har den metode jeg vælger nogen betydning?

Din metode du vælger, har som udgangspunkt ingen betydning. Alligevel anbefales det at du tager udgangspunkt i din hverdag. Ønsker du f.eks. at bruge extensions til fest, dyrker du meget sport, har du tid til at pleje det, hvordan er dit naturlige hår er nogle af de faktorer der er med til at afgøre hvilken metode du bør vælge. Men det bedste er at prøve dig frem og finde den der passer dig bedst. Hvad enten du vælger at benytte dig af en frisør eller selv vil sætte dem på.

Hvad er den forventede levetid for mine extensions?

Alt afhængig af hvor ofte du bruger dem og kvaliteten kan du forvente at de holder fra 6 uger til op til 3 måneder.

Er det muligt selv at sætte extensions i?

Det er nemt selv at sætte extensions i. Det anbefales dog at du får hjælp af en veninde til at hjælpe dig, da det kan være svært om ikke umuligt at sætte det i omme i nakken alene.

Skal mit eget hår have en bestemt længde?

Det anbefales at dit hår er minimum 10 cm langt. Er dit naturlige hår allerede langt og er det dit ønske at få tilføre det fylde og krøl er det absolut muligt med extensions.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *