Botox, hvordan er det lige, det foregår? Få svaret her

Vinter kvinde

Du går måske med en lille drøm i maven. Du har over længere tid været træt af rynkerne, du med alderen har fået tilegnet dig. Men hvordan er det lige, det foregår, når du skal have lavet botox? Her kan du læse om, hvad du skal overveje, inden du skal have lavet en injektion, og hvad proceduren er.

Det skal du tage med i overvejelserne

Et ønske om botox starter med et ønske om at forbedre noget ved dig selv. Men der er et par ting, du skal overveje og undersøge, inden du kaster dig ud i projektet. Først og fremmest skal du naturligvis overveje, hvad du ønsker at forbedre. Det kan måske være udglatning af rynker, eller måske drømmer du om større læber. Næste skridt er at finde det helt rigtige sted, hvor behandlingen skal laves. Der findes rigtige mange gode og professionelle klinikker rundt i Danmark, der tilbyder botox behandling. Men nogle steder gør ikke deres arbejde ordentligt, og du risikerer at ende op med et dårligt resultat. Derfor er det vigtigt at gå efter en klinik med autoriserede hudlæger. Derudover kan det være en god ide at finde ud af, om klinikken har tilfredse kunder. Det er bare altid et godt kvalitetstjek. Den sidste og vigtigste ting er din egen fornemmelse af stedet. Hvis du ikke føler dig tryk og i professionelle hænder, så find et andet sted.

Det skal der ske i klinikken

Når du har gjort dig dine indledende overvejelser og har fundet det helt rigtige sted, er det tid til at blive undersøgt. Langt de fleste klinikker tilbyder nemlig en forundersøgelse inden selve behandlingen. Her vil en hudlæge undersøge dit ansigt og guide dig igennem proceduren ved den egentlige behandling. Hvis det er første gang du skal have botox, er det helt essentielt at få stillet alle de spørgsmål, der kommer op i dit hoved. De ansatte i klinikkens opgave er at få dig til at føle dig tilpas, så de vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Derudover er det naturligvis vigtigt at være informativ og lave en helt klar aftale med lægen om, hvad der skal laves. Efter din forundersøgelse vil du typisk få et par døgns betænkningstid, før behandlingen finder sted. Injektion af botox tager cirka 10-15 min og gør ikke ondt. Virkningen kan først ses efter et par dage, og efter en uge til 14 dage vil virkningen have nået sit fulde potentiale.

Alternativer til botox

Ved en botox-behandling sprøjter nålen bittesmå doser af botox ind gennem huden og videre ind i musklerne. Ved injektionen finder en lille lammelse af ansigtsmusklerne sted. Hvis dette er noget man har det svært ved, findes der rigtige fine alternativer, der også giver et smukt resultat. Ved injektion af restylane, sprøjtes midlet direkte ind i huden. På den måde fylder restylanen rynkerne ud, i modsætning til botox, der lammer muskulaturen og udglatter rynkerne den vej igennem. Så undersøg dine muligheder og spring ud i det.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *