Invisalign giver dig det flotteste smil

Invisalign

Når der bliver råbt ”smil”, er der desværre mange, som mest af alt har lyst til at gemme sig væk. Mange går rundt og er kede af deres tænder og smil. Selv de mindste skævheder kan gøre, at man har mindre selvtillid, og smiler mindre. At få rettet tænder er for mange voksne en stor og uoverskuelig opgave, og en af grundende er, at mange ikke har lyst til at gøre det, er pga. de tydelige togskinner, der vil blive lagt mærke til. Det kan man helt undgå med det usynlige og effektive tandretningssystem Invisalign.

Hvorfor rette tænder med Invisalign?

Når man vælger at få rettet tænder med Invisalign, bruger man stadig en bøjle. Forskellen er blot, at denne bøjle er fremstillet i gennemsigtig plast, og til enhver tid kan tages ud. Den skal altid fjernes, når man spiser, og man har mulighed for at tage den ud, hvis man skal til en speciel begivenhed.

Der findes mange steder der tilbyder Invisalign i København, så det er med at undersøge de forskellige muligheder, inden man beslutter sig for denne behandling.

Når man beslutter sig for Invisalign, starter man med en gratis konsultation, hvor ens tænder bliver analyseret, for at afgøre, om det er muligt at rette dem med systemet. Det er en kort konsultation, der kun tager omkring 15 minutter. Hvis man får bekræftet at Invisalignsystemet er en mulighed, er det bare at beslutte sig for, om det er den vej, man ønsker at gå. Inden man går hjem, får man en omtrentlig pris på behandlingen, og man kan derfor på forhånd begynde at søge om kredit. Langt de fleste vælger at fordele betalingen ud over en længere periode.

Fra scanning til flotte tænder med Invisalign

Det første man skal have gjort, når man vælger Invisalign i København eller andre steder, er at få taget en 3D scanning af munden, som sendes til Invisalign Technologies i USA sammen med behandlingsplanen. Med 3D-teknologien kan man skabe personaliserede, gennemsigtige skinner, fra 12 og helt op til 48 stk., der hver især skal anvendes på et tidspunkt i behandlingen. Man vil også have mulighed for at se en 3D film med det endelige resultat, for at danne sig et overblik over, hvordan ens tænder kommer til at se ud efter Invisalign.

Herpå modtager man det første sæt skinner. Man skal gå med hvert sæt i ca. 15 dage, og man får normalt en 2-3 skinner udleveret, som man skal skifte, inden man går til kontroltjek hos tandlægen. Disse kontroltjek er hver sjette uge, og inkluderet i prisen.

Det er vigtigt, at man bruger skinnerne både dag og nat, og i så mange timer som muligt. Derfor bør man kun fjerne dem, hvis man skal spise, drikke eller børste tænder. Behandlingen med Invisalign varer fra 6-15 måneder, og varierer meget fra patient til patient.

Når behandlingen er færdig, vil man stadig skulle anvende restitutionsskinner, for at holde tænderne på plads. Men nu har du det perfekte smil, du altid har drømt om!

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *