Guide til de eksklusive tøj- og accessory-brands

Kvinde kigger på tøj i genbrug

Det kan være en rigtigt god idé at investere dine penge i de mere eksklusive modebrands. Ikke nok med at kvaliteten er højere, og at de pågældende designs ofte har afsindigt mange smukke detaljer, så er der faktisk typisk tale om en reel investering, der ikke nødvendigvis mister sin værdi.

Gå efter vintage mode

Der er kommet øget fokus på bæredygtighed, og i den forbinde popper der vintage-forretninger op overalt. Og det er faktisk en rigtigt god idé at give vintage-butikkerne en reel chance, fordi de gemmer på seriøse mængde guld. Derudover vil du typisk være én af de eneste i din vennekreds, der ejer det pågældende stykke tøj, fordi det ikke længere er til at opstøve nogen som helst steder.

Desuden er der rigtigt mange vintage-butikker, der sælger eksklusive brands, og hvor prisen er lavere, end hvis du skulle købe det pågældende style fra ny. Det betyder også, at du ofte kan gøre gode kup, selvom du dog ikke skal forvente, at det er direkte billigt. Ved nogle brands, har du muligvis stadig brug for et lån fra Turbolån for at komme i nærheden af det pågældende køb.

Én af de gode fordele ved at købe vintage-tøj er desuden den gode følelse, du får i maven, når du ved, at der ikke er tale om et nyproduceret stykke tøj, men derimod er et stykke tøj, der gå fra ejer til ejer – og dermed altså skåner miljøet for overproduktion.

Hvad skal du gå efter, hvis du vil gøre en god investering?

Selvom det er en god idé at købe vintage, når der er tale om eksklusive brands, skal du ikke regne med, at de pågældende stykker tøj stiger i værdi. Der er dog visse typer accessories, som faktisk med tiden kan blive mere værd, end det du gav for dem.

Det drejer sig særligt om smykker af ægte ædelmetaller og med ædelsten og diamanter. Smykker falder nemlig ikke i værdi – tværtimod. Enten bevarer de værdien, eller også stiger de i værdi. Det gælder selvfølgelig i endnu højere grad, når der er tale om smykker fra etablerede og eksklusive brands, som i forvejen har en ekstrem høj brandværdi.

Du kan også vælge at investere i en dyr taske af ét af de allerhøjest profilerede brands. Det er før set, at disse bliver ved med at stige i værdi – også selvom de er brugt. Det betyder, at du senere har mulighed for at sælge tasken til en højere pris, end du selv har givet.

Hvordan får du råd til de eksklusive brands?

Det er altid allermest anbefalelsesværdigt at spare op til dine eksklusive køb. Men er du faldet over et vintagefund, som du er bange for, at en anden person vil købe, før du har nået at spare op, kan du overveje at optage et hurtigt lån. Et lån fra Turbolån er nemlig et, du kan ansøge om på nettet, ligesom du meget hurtigt får pengene i hænderne.

Dermed kan du typisk ansøge om et lån fra Turbolån, mens du står i butikken og have pengene på kontoen hurtigt efter godkendelse. Husk dog altid at betale pengene tilbage til Turbolån hurtigt, så du ikke drukner i renter.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *