Solbriller og smykker er tidløse accessories

Solbriller

Nogle ting går ind og ud af mode. De er populære og fashionable den ene sæson og glemte den næste. Men andre ting går igen sæson efter sæson og går aldrig rigtig af mode. En af disse ting er solbriller og smykker. Begge ting er en tidløs accessory, som forbliver populær sæson efter sæson.

Selvfølgelig ændrer moden sig over tid, men der er også solbrillemodeller og smykker, som kan betragtes som vaskeægte klassikere. Her kan du læse mere om disse klassikere, men du kan også læse om, hvordan du vælger accessories, der passer til dit ansigt, og som stemmer overens med den seneste mode – med andre ord alt, hvad der er værd at vide om solbriller og smykker.

Klassiske solbrilledesigns, der aldrig går af mode

Det gælder for solbriller, som det gælder for så meget andet, at moden skifter hele tiden. En sæson er det en type solbriller, der er fashionable og populære, den næste sæson er det en anden. Men der findes som nævnt også vaskeægte klassikere, som bliver ved med at være populære sæson efter sæson. I denne kategori er især wayfarer-modellen og aviator-modellen værd at nævne. Disse briller er populære hos både kvinder og mænd og har været populære mange år tilbage i tiden i forskellige afskygninger. Og der er altså heller ikke nogen grund til at tro, at disse typer af solbriller forsvinder ud af modebilledet igen lige med det første.

Ønsker du dig et par solbriller, som du kan bruge sæson efter sæson, og som du kan tillade dig at give lidt ekstra penge for, kan det derfor give mening at vælge en af disse modeller eller nogle af de andre klassiske og tidløse solbrillemodeller.

Den seneste solbrillemode

Er du vild med mode, og går du op i at følge den i takt med, at den udviklet sig, eller har du bare forelsket dig pladask i et solbrille-look, som er populært netop nu, er der rigelig med mulighed for at finde moderigtige solbriller i forskellige afskygninger og i forskellige prisniveauer.

I den seneste tid har især solbriller med relativt små glas og cateye-solbrillerne vundet indpas i modebilledet, men moden ændrer sig hele tiden, og næste sæson kan billedet se helt anderledes ud. Læs om den seneste solbrillemode her og find det perfekte par solbriller til netop dit forårs-, sommer- eller efterårslook.

Smykker, smykker og flere smykker

Nu skal det handle om smykker, som også stadig er en populær og nødvendig accessory for mange.

Smykker i massevis er stadig super moderne. Trenden med op til flere lange og korte øreringe i hvert øre er perfekt til at spice dit efterårslook om. Ligesom med øreringe, er det stadig en stor trend med mange armbånd, ringe og halskæder. Det er også tidens trend at mixe størrelser og farver. Ha’ gerne både sølv- og guld på samtidig. Her kan du se rosaguld halskæder fra Pilgrim. Leg med forskellige udtryk i dine smykker og find nye, sjove sammensætninger.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *