Pep dit outfit op med de rigtige accessories

Solbriller og telefon ligger på bord

Når man går koldere tider i møde, kan det være ekstra svært at føle sig flot i sit tøj, da vejret også kræver, at man tænker i praktisk påklædning. Men flot tilbehør kan gøre underværker for et ellers kedeligt efterårs- eller vinteroutfit. Her kan du læse lidt om gode muligheder for accessories med særligt henblik på de kolde årstider. Det er værd at investere lidt ekstra i tilbehør, fordi man kan bruge det så meget.

Nuttet hue eller classy hat

Bliver det rigtig koldt, er man ofte nødsaget til at investere i en hue. Men en hue behøver slet ikke kun at være en praktisk ting. Den behøver heller ikke at være grim. Kig efter søde strikhuer, der både holder dit hoved og dine ører dejligt varme, men som også ser fine ud. For at spice dit look op kan du købe en i en flot farve som turkis, lyserød eller noget andet end den klassiske sorte eller grå hue. Et fint bud på en populær efterårshat er også baretten. Så kan du både ligne og du føle dig som en elegant fransk kvinde. I det hele taget skal du tænke dig om, når du køber hue/hat, halstørklæde og vanter/handsker/luffer. Det behøver ikke kun at tjene en praktisk funktion for dit vinteroutfit. Det kan gøre dit outfit rigtig flot, hvis du ser dig omkring efter de fine ting og ikke køber det første og det bedste.

Investér i en smuk taske fra Mulberry

Der findes nok ikke særlig mange kvinder, der ikke på et splitsekund ville sige ja til en taske fra et af de store modehuse. Det er der en grund til. De tasker pepper et hvert outfit op. Du kan have den mest anonyme jakke på, men hvis du parrer den med en taske fra Mulberry, sker der noget. Hele dit outfit løftes. Det er en meget nem måde at gå fra kedelig til utrolig elegant. Undersøg tasker fra de store mærker som Chanel, Mulberry, Gucci, Prada m.m. Du kan sagtens finde dem brugt og spare mange penge. Gode tasker er accessories, man aldrig fortryder at investere i. Og mærketasker er netop en investering, så hvis du passer på den, kan du være sikker på en dag at tjene gode penge på den ved at sælge den videre.

Glem aldrig smykkerne

Når det er efterår eller vinter, er det svært at vise smykkerne frem, når man har overtøj på. Men det har man jo heldigvis ikke hele tiden. I de kolde måneder står den på lange bukser og ærmer og tykke sweatre under jakkerne. Find nogle fine ringe og øreringe, så du kan give de varme outfits et feminint touch. Et par flotte øreringe til en sweater gør underværker og giver et hyggeligt og romantisk look. Hvis du har en højhalset bluse på, kan du desuden også tage din halskæde på udover. Dette er også en nem måde at pifte hverdagsoutfittet op.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *