Sjove kostumer ideer til kostumefester

kostumefest

Kostumefester er nogle af de bedste fester, fordi man bare får lov til at give den gas med udklædningen. Man kan komme som den man vil, og det er bare sjovt at se andre være klædt ud. Men hvordan vælger man lige det rette kostume? Få gode ideer til sjove kostumer her.

Kostumer der giver den gas

Hvis du skal til kostumefest, hvorfor så ikke vælge et kostume, der virkelig giver den gas. Det skal have det hele, udklædningen, håret, makeuppen, hatten og smykkerne. Det kunne være en pirat. Det er altså et kostume, du virkelig kan gøre en masse med. Det er også godt at have en hat på. Hatte til kostumefester er sjovt, da man kan gå rundt og bytte hatte. Du kan måske være den skøre hattemager, det passer jo perfekt til, at der skal være hatte til kostumefesten.

Et kostume som virkelig har det hele, og som også er sjovt, er kostumer som hotdogs kostume, pizza kostume og mange andre sjove kostumer. Her kan du male hovedet, så farven matcher kostumet. Du kan også have hat på, hvis der er plads til det. Der er også alien og dinosaur kostumerne, som altså også er sjove. De har jo på en måde også en hat på, og så er der også hatte til kostumefesten.

Sjove kostumer som ingen andre har

Hvis du gerne vil være sjov og original på samme tid, så er det ikke helt nemt. Det kan være du kan lave eget kostume, for det behøver ikke nødvendig vis at være svært. Men det er altså ikke lige nemt at finde på et kostume. Du kan altid søge på google, efter originale sjove kostumer.

Et eksempel på et sjovt kostume, enten alene eller sammen med venner, kunne være at klæde jer ud som det modsatte køn, eller klæde jer ud som ældre damer eller mænd. Det er nok noget ingen andre gør, og det kan også hurtigt blive meget sjovt, hvis man går ind i rollen.

Hvis du leder efter et par kostume, er der også mange gode ideer. Et godt eksempel på et både sjovt og originalt kostume, er Shrek og Fiona. Der er en god chance for, at ingen andre har dette kostume på til festen. Det ser simpelthen så sjovt ud, og på samme tid er det bare en fantastisk ide.

Leder du efter et kostume til dig, og ingen andre end dig, kan et bud være et spøgelse. Det lyder måske ikke originalt, men hvornår har du sidst set nogle være et spøgelse? Det er også et hurtigt og nemt kostume, man smider bare et lagen over hovedet og klipper to huller til øjnene. Måske et lille hul, så du kan få et sugerør igennem, så du kan drikke uden at fjerne kostumet. Du kan endda tage en hat på, så det ikke bare er et spøgelse, men for eksempel en cowboy som er et spøgelse. Nu burde du have fået en god ide til, hvad du skal være.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *