Bliv forårsklar med ni must-haves

Vintergækkerne blomstrer, fuglene kvidrer mere og mere og frosten stilner ligeså stille af. Foråret er nu begyndt så småt at kunne mærkes og ikke kun på temperaturen. Folk begynder at blive gladere og være mere udenfor – cafeer bugner indenfor som udenfor, parker bliver besøgt mere og huen og vanterne er der sjældnere og sjældnere brug for.

Humøret får et hak op, og vi får lyst til at slå os løs og nyde livet. Og hvad gør os mere klar på netop det, end at opdatere garderoben med lækre, legesyge forårstrends? Så hiv din bedste veninde under armen og kom ud og oplev første del af det års nye største trends. Her får du en turbo-guide til ni af forårets tendenser.

Feminint, lag på lag og miksede materialer

young beautiful woman in black clothes sitting on sofa outdoors in summer

De sarte feminine farver er igen et hit. Især de varme farver som fersken, creme, beige og koral er sikre valg i dette forår. Materialerne følger den samme lette, feminine tangent og bliver mere flagrende og luftige. Der er eventyr og boheme toner i luften, når lette kniplinger, stropkjoler og romantisk vintage indtager scenen. De lette klæder gør sig både godt for sig selv og sat sammen med mere rå, maskuline materialer og snit. På den måde kan man let skabe et dynamisk, spændende og mere individuelt udtryk.

En anden mulighed er at kombinere de feminine træk med lag på lag tendensen. Her gælder det om at have flest mulige interessante kombinationer af lag og teksturer på samtidigt, så de kan komplementere hinanden. Brug gerne én af forårets lette og flagrende nederdele sammen med en chunky sweater og feminine ballerinaer eller sæt en let, lys tunika s

ammen med et par læderbukser og et par fede sneakers. Hvis man er af den mere forfrosne slags, kan man også med fordel vælge et af sæsonens mere dristige trends – et matchende sæt i strik.

Klassisk, streetwear og farver

I år bliver der for alvor skuet op for farverne. Dristig rød og elektrisk blå er hovedaktørerne, men også den klassiske kombination af sort og hvid hitter. Den sidstnævnte er en sand klassiker, der aldrig holder op med at være relevant. Hvis du enten er den forsigtige eller den meget stilrene type, vil du gang på gang kunne gå tilbage til denne kombination. Hvis du har lyst til at gøre outfittet mere urbant, kan du let sætte det sammen med et par lækre sneakers eller chunky sandaler.

Redhead girl with hat near tree.

 

Igen vil dette clash være med til at understrege din individuelle, personlige stil. En par legesyge solbriller (guide her) kan ligeledes være med til at pifte et ellers meget stringent outfit op. I det hele taget er modeverden ved at tage mere og mere i mod idéen om den meget individualiserede stil og gør derfor plads til de mere avantgarde, udfordrende og skæve tendenser.

City portrait of young beautiful fashionable woman in sunglasses

Pailetter, pufærmer og oversized

Som moden bliver mere og mere frisindet, og det bliver svære og svære at ”gøre noget forkert”, bliver der også gjort plads til de mere ekstravagante tiltag som pailetter, stærke farver, strutskørter og pufærmer. Så længe man har selvtillid, skal outfittet nok lykkes.

Hvis man ikke er helt tryg ved de meget højtråbende gevandter, kan man eventuelt prøve at nedtone helhedsindtrykket med en let, lang forårsjakke. Dette vil skabe lange, rolige linjer, der kan understreges endnu mere ved at vælge jakken i en sart tone.

En anden måde at nedtone et ellers utraditionelt outfit er ved at vælge oversized modeller. Lige nu er især strikkjoler i forskellige længder, tykkelser og størrelser meget populært. En strikkjole kan kombineres på tusind måder, og kan derfor let falde ind i din helt personlige stil. Vær derfor ikke bange for forårets tendenser, men tag dem til dig, brug dem sammen med din gamle garderobe og nyd det gode vejr.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *