Det er ikke kun Samson der havde styrken i håret

Mand smiler på gaden og holder avis

Vi kender alle myten om Samson, der blev svag, fordi han blev barberet skaldet, men kun for at gro en kraftig manke, og slå hårdt igen. Denne metafor rammer meget godt fordelene ved at få en hårtransplantation. Der er nemlig meget af din styrke, der kan genskabes ved at få håret tilbage, efter at du har tabt det.

Giv alderdommen kamp til stregen ved at generobre din tidligere styrke. Det er den bedste måde, du kan give dig selv den ekstra selvtillid, det kræver at komme over de mange måder din krop ændrer sig på, når den bliver gammel.

Her kan du læse om de mange fordele ved hårtransplantationen, og om hvordan du nemt kan gøre dit hoved en hel del mere behåret.

Væk med bjørneørerne

Med en hårtransplantation kan du genskabe dit hårs tidligere storhed. Du kan dække alle de steder, du plejer at skære tænder over, når du kigger i spejlet. Det er en forfængelig ting, men nogle gange skal man omfavne sin forfængelighed.

Folk ser tit ned på forfængeligheden, men det er der ikke altid grund til. Alle har en smule af den i sig, og der er vel ikke noget i vejen med gerne at ville se godt ud. Derfor handler det ikke om at skamme sig over den, men at være stolt af den. Forfængelighed er også en form for omsorg for sig selv, fordi man udsmykker sin krop. Man kan sammenligne det med at få en ørering. Det er også kun forfængeligt, men det er noget, man gør ved sin krop for at gøre den smukkere.

Et psykisk aspekt

Hårtab handler ikke kun om at være smuk. Det handler også om at føle sig ung og frisk. Når man mærker, at alderen begynder at svække en på forskellige måder, kan det være en god ide at holde sig i gang. Det samme gælder for, hvordan man ser ud, for ens selvbillede har jo enormt meget at gøre med, hvordan man holder sig.

Hvis du føler dig smuk, kan du også beholde en tilgang til livet, som afspejler den. Derfor er det ikke bare dit ydre, du plejer, men også dit indre. Nogle vil sige, at man må acceptere, at man bliver grimmere, når man bliver ældre, men er det overhovedet nødvendigt? Skal man ikke bare være smuk, fordi man skylder sig selv det?

Prisen på hårtransplantation

Et af tabuerne ved hårtransplantation er, at det er dyrt – eller det er der mange der siger. Faktisk vil de fleste blive overraskede, når de finder ud af, hvor billigt det faktisk kan gøres.

Der er mange, der tror, at det koster en masse penge, men fordi teknologien hele tiden bliver bedre, kan det gøres billigere og billigere. Det er altså en gave, man kan give sig selv på højde med en fødselsdagsgave. Det er ren selvforkælelse. På den måde kan du blive ved med at føle dig yngre, uden at det koster dig en formue.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *