Hvilket designerur burde du vælge?

Person har et ur på håndledet

Lige siden de første lommeure blev skabt, har vi brugt små bærbare ure. Engang var der stor status i bare at eje et ur. De tider er for længst forbi, men det smarte armbåndsur er stadig meget brugt. I en årrække, da mobiltelefonen blev hvermandseje, lod de fleste uret blive derhjemme, eller de havde slet ikke noget ur. Det var blevet erstattet af uret på telefonen, som man jo alligevel altid havde på sig.

Men nu har armbåndsuret i høj grad fået en renæssance. Dels er det super praktisk med et ur om håndleddet, og dels så giver det noget ekstra stil til din påklædning. Det betyder også meget, at dit nye ur er af en god kvalitet. I øvrigt er der stadig høj status i at eje et ur – i hvert fald når det drejer sig om designerure.

Hvorfor har designerure så høj status?

Der er mange af de meget anerkendte tøjmærker, som også har en ur-serie. Sådan et designerur kan nemlig være med til at understrege en bestemt stil. Hvis dit tøj for eksempel er af et bestemt mærke, så ser det meget stilet ud at toppe den med et ægte designerur.

Du kan selvfølgelig også bære sådan et ur uden at have tøj eller sko af det samme mærke på. Det betyder ikke så meget for urets høje status. Et designerur er nemlig meget stilfuldt, og så koster det en del penge. Dyre beklædningsdele og accessories vil altid have høj status i visse kredse. Det er et signal om, at du har en god og dyr stil, og at du har råd til at købe en ting, som er meget dyr.

Der er høj signalværdi i et fedt designerur – og så er det simpelthen også bare super flot.

Hvilket designerur skal du vælge?

Når du skal vælge, hvilket ur du skal købe, så kan du gå to veje. Den ene vej er, at du finder et ur blandt shoppens mange designerure, som du virkelig godt kan lide. Den anden vej er, at du på forhånd har besluttet, hvilket brand uret skal være fra. Når brandet er det vigtigste, så har du en vis mængde ure at vælge imellem.

Gør op med dig selv, hvilken vinkel du vil lægge på din udvælgelsesprocedure. Herefter kan du så koncentrere dig om, hvilket ur der fremover skal pryde dit venstre håndled.

Mange har også flere forskellige ure. Det er jo ikke alle designs, der passer til alle styles. Det kan også godt være, at du har et billigere ur til hverdag og et finere og dyrere designerur til de lejligheder, der er lidt mere formelle. Du kan finde inspiration til dit køb på www.designerure.dk

Se godt på det store udvalg, du bliver præsenteret for, og træf dit endelige valg derudfra. Om det så er et enkelt eller et par ure, du skal have dig, så skal du naturligvis primært vælge uret ud fra din smag. Et godt ur kan du have i mange år, så det er ret vigtigt, at du vælger et ur, som du fra starten er super glad for.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *