4 ting i toiletskabet

haandvask

”Capsule wardrobe”. Begrebet betegner alle de nødvendigheder, alle burde have i deres klædeskab. Denne artikel handler dog ikke om dit klædeskab, men i stedet dit toiletskab. Hvad er de ting, du ikke kan gå foruden? Her er i hvert fald en liste af 4 ting, du absolut må have i dit toiletskab. Hvis du har dem alle i forvejen, så må alle bøje sig i støvet for dit overlegne toiletskab.

Elektrisk tandbørste

Selvfølgelig er intet badeværelse komplet uden en tandbørste – forhåbentligt. Men en elektrisk tandbørste er en smart investering, og nu skal du få at vide hvorfor! Ikke nok med at den gør din tandbørstning mere ensformig, så er den også mere dybdegående end en normal tandbørste. Det betyder, at den får fat i selv de mest stædige bakterier, der gemmer sig i gummerne.

Den elektriske tandbørste sørger også for, at du børster dine tænder i de anbefalede 2 minutter. Vær ærlig. Hvor tit tager du tid på din tandbørstning, hvis ikke tandbørsten gør det for dig? Nok sjældent. Du kan finde mere om elektriske tandbørster på elektrisk-tandboerste.dk.

Solcreme

Ja, det lyder kedeligt. Men vidste du godt, at dermatologer anbefaler, at du skal tage solcreme i ansigtet hver evig eneste dag? Selv midt i december, hvor solen føles meget langt væk, er det nødvendigt. Det forebygger hudkræft, og så forebygger det rynker, at du ikke udsætter din hud for direkte sollys. Husk også, at du skal putte ny solcreme på flere gange om dagen. Især efter du har været i vand.

Derfor er solcreme endnu et must i dit toiletskab!

Hårtørrer

Du har sikkert hørt myten om, at det er dårligt for dit hår at tørre det med en hårtørrer, efter du har været i bad. Men det er faktisk ikke helt sandt.

Dit hår kan ikke særlig godt lide at være vådt – det er nemlig meget mere modtageligt overfor skade, når det er vådt, end når det er tørt. Så hvis du er en af dem, der har for vane at sove på dit våde hår eller smide det op i en hestehale, inden det er helt tørt, så er en hårtørrer et meget bedre valg for dig.

Selvfølgelig skal det gøres rigtigt. Du skal anskaffe dig en hårtørrer med forskellige varmeindstillinger, og sætte den på den laveste indstilling. Hold hårtørreren et godt stykke væk fra dit hoved. Bevæg den rundt, så du ikke fokuserer på kun et område ad gangen. Og voila! Sundt hår.

Duftlys eller duftfrisker

Den her forklarer måske lidt sig selv. Men det er altså rart at have noget i skabet, du lige kan stille frem, når du får gæster. Et godt duftlys eller en god duftfrisker kan skjule selv den mest ubehagelige lugt. Det kan også sagtens ske, det er lige så meget for din egen skyld, som det er for gæsterne. Der er da ikke noget værre end sådan en grim toiletlugt.

Føler du, at der er noget du mangler fra listen? Så er der ikke andet for end at tage dit toiletskab op på det næste niveau!

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *