Drømmer du som et flot og harmonisk smil?

smilet

Det flotte lige tandsmil er en sand drøm for mange. Det er også en drøm, som sagtens kan blive en realitet. Men desværre afskrækkes mange ved tandregulering ved tanken om at skulle bruge flere år med metalbøjle i munden. Togskinnerne på tænderne er ikke et noget alle går og drømmer om, men i mange år har det været en af de eneste løsninger til at kunne opnå drømmesmilet – men sådan er det ikke længere.

Nu kan du nemlig den smarteste tandregulering med Invisalign. Invisalign er det helt nye inden for tandretning, som er både diskret og endda også langt mere effektivt end den traditionelle metalbøjle.

Bliv klogere på Invisalign

Invisalign er en lille smart gennemsigtig skinne, som klikkes over dit tandsæt og retter det til den ønskede position. Plastskinnen fremstilles af din specialtandlæge og er fuldstændig unikt designet til at passe over dit tandsæt. Invisalign er en komfortabel bøjle, som ikke fylder særlig meget i din mund, og som du ikke mærker til i løbet af dagen. Det smarteste ved Invisalign er dets gennemsigtige design, som gør at skinnen stort set ikke er til at se.

Når man går med metalbøjle, så er bøjlen meget synlig i munden, og det kan for mange være et hug på selvtilliden. Behandlingstiden med togskinner er ofte også flerårig, og så er det ikke en behagelig tid med metal i munden. Alle disse problemer kan du vinke farvel til, når du bruger Invisalign. Faktisk vil nogle behandlinger med Invisalign være klare på kun 6 måneder. Det er derfor en langt hurtigere og mindre kompliceret vej til at få dit drømmesmil.

Få Invisalign hos din tandlæge

Flere og flere danske tandlæger bliver certificerede Invisalign-behandlere, i takt med at behandlingsmetoden fortsat stiger i popularitet. Invisalign overtager langsomt pladsen for den traditionelle tandbøjle – og med god grund. Invisalign er for alle, der har behov for tandretning. Uanset om du har overbid, krydsbid, underbid eller mellemrum mellem tænderne, så kan du få dit ønskede drømmesmil med Invisalign.

Din tandlæge viser dig en simulation af, hvordan dit nye smil kommer til at se ud efter du er færdig med din Invisalign behandling. Du kan endda modtage en fuldkommen gratis forundersøgelse, før du træffer den endelige beslutning. Læs mere her.

Hvordan retter Invisalign mine tænder?

Invisalign-skinnen ser simpel ud i sig selv, men systemet er enormt effektivt. Din unikke Invisalign-skinne fremstilles med 3D-teknologi, så den sidder komfortabelt over dit tandsæt. Under behandlingen vil serien af plastskinner gradvist og forsigtig rykke dine tænder i den ønskede position uden, at du mærker noget til det. Stort set hele behandlingen foregår der hjemme, så det handler bare om at være tålmodig. Du skal selvfølgelig løbende til tjek hos din tandlæge, og cirka hver anden uge skal din Invisalign-skinne udskiftes med en ny.

Det smarte ved Invisalign er også, at du selv kan klikke skinnen af og på efter behov. Det kan for eksempel være, når du skal spise eller børste dine tænder. Det er faktisk også sådan, at du gerne må gå 2-3 timer om dagen uden din Invisalign-skinne. Det vil sige, at hvis du har en vigtig date eller jobsamtale, så må du gerne lade skinnen blive derhjemme.

Derfor skal du vælge Invisalign

Invisalign er til dig som ikke vil gå på kompromis med dit naturlige udseende – selv ikke mens du venter på drømmesmilet. Du har mulighed for at opretholde den gode mundhygiejne, spise lige, hvad du har lyst til og klikke skinnen af og på efter behov. Det er en mindre invaderende, mindre generende og langt mere diskret løsning i forhold til effektiv tandregulering.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *