Guide: find de rigtige stilletter

Stiletter

Er du på jagt efter de smukkeste stilletter på markedet, så er du i konkurrence med rigtig mange kvinder rundt om i landet. Det er nemlig lidt af en opgave at finde de smukkeste, smarteste og mest elegante til den bedste pris. Denne guide giver dig nogle generelle råd, når du kigger på stilletter.

Resten må du klare selv. Det er nemlig meget svært at blive konkret, når man taler om stilletter til kvinder, og hvilke modeller der er flottest. Meningerne er lige så mange, som der er par, og det handler derfor om, at man udvælger nogle parametre, som udelukkende går efter, når man finder sine højhælede sko.

Generelt er damesko et emne, som kun damer blander sig i, for det er for de fleste mænd rigtig svært at finde hoved og hale i, hvad der hitter i øjeblikket, og hvad der så absolut er på vej ud i kulden.

Tilpas årstiden – og selve skoen

Når stilletterne skal hentes hjem, er der selvfølgelig flere ting at kigge efter. Den første handler om årstiden, for der findes mange typer, som passer til hver enkelt tid på året. Du skal selvfølgelig have fødderne polstret noget mere, når du køber vintersko, og der findes da også rigtig mange bud på vinterstilletter. Omvendt kan det være mere barfodet om sommeren, hvis man er til den slags.

Find de fedeste stilletter ved at klikke her.

Kig desuden på hælen, og hvor den er placeret. Er det for langt tilbage på skoen, vil du kunne få problemer med at placere din vægt rigtigt, og det kan du relativt hurtigt mærke, når du prøver stilletterne. Det er desuden klogt at kigge efter, om der er en god bund i stilletten, så den bedre holder på hele foden.

Derudover findes der selvfølgelig en række meget basale råd, som går ud på at vælge den tykkeste hæl, da den har mindre tilbøjelighed til at knække. Desuden bør du aldrig at gå i stilletter, som klemmer for meget på foden og skaber ubehag. Generelt er det bare vigtigt, at du føler dig tilpas i dine stilletter, for ellers har du valgt det forkerte par.

Tilpas tøjet

Når du kigger på stilletter, så er det dumt ikke at overveje, hvad du godt kan lide at gå rundt i af tøj. Præcis som når du køber andre slags sko, er det vigtigt at kigge på, hvad der passer sammen, og man kan bestemt hurtigt gå galt i byen, når man køber stilletter.

Kig eksempelvis på farverne, og hvordan de passer sammen med dit tøj – eller det tøj, du fremover gerne vil gå i.

Vær tro mod din stil

Det er aldrig en god idé at gå for meget på kompromis med sig selv. Hold derfor fast i den stil, du gerne vil have, og køb også stilletter ud fra det. Det betyder dog ikke, at du ikke kan prøve noget nyt, hvis du virkelig har lyst til et par damesko, som udstråler noget anderledes end dine nuværende.

God investering

Et par gode stilletter er også en rigtig god investering, og de holder ofte i mange år. Tænk derfor over, at du ikke nødvendigvis skal gå efter det billigste, når du køber de højhælede sko, for det kan oftest ikke svare sig, da hælene knækker, eller komforten bare er dårligt i dem.

Føl dig sexet

Stilletter er noget af det mest feminine i verden. Derfor skal du selvfølgelig også føle dig sådan, når du træder i dine nye sko. Er det ikke tilfældet, skal du måske vælge et andet par, som får det frem i dig. Husk at føle dig sexet, når du går rundt i dine nye stilletter.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *