Den moderigtige ønskeseddel

Ønskeseddel

Det er slutningen af november og før vi ser os om træder vi ind i julemåneden december. Sne skal vi nok som danskere kigge langt efter, men det er blevet koldt og mørket har sænket sig over landet og man mærker tydeligt at det er blevet vinter.

Én af de ekstra opgaver man har i denne tid er ønskesedler. Du har sikkert allerede fået opkaldet fra din mor eller mailen fra veninden. “Har du lavet en ønskeseddel?” Dengang man var barn var det en stor lykke at sidde med legetøjskataloget og sætte krydser og skrive ønskesedler så lange at man måtte klistre flere A4-ark sammen. Som voksen kan det være noget sværere, for nu har man jo en økonomi der gør at man selv køber de ting man gerne vil have, og ellers er ønskerne for dyre til at de er passende som julegaveønsker.

Tilhører du de kvinder, der går op i mode, er det måske mest tøj, der står på den potentielle ønskeliste. Læs med her og få mine gode tips til den perfekte ønskeseddel for den moderigtige kvinder.

63 idéer til en start

Vil du have et seriøst startskud til din ønskeseddel kan du gå ind på https://gaveinspiration.dk/gave-til/hende/ hvor du finder hele 63 gaveidéer til kvinder. Disse gaveidéer er alt lige fra bridgewalking til en tur i luftballon, men der er også en del idéer til den mere moderigtige kvinde. Smykker, håndtasker, kjoler, make-up eller hvad med at prøve at være model for en dag?

Model for en dag – drøm dig op på catwalken

modelGår du med modeldrømme? Måske er det ikke et realistisk ønske, men hvilken kvinde kunne ikke tænke sig at snuse til modelstemningen bare for en dag? Med et gavekort fra Gaveinspiration.dk kan du opleve netop dette. For 1.950,- får du en oplevelse for livet.

Du møder op hos Casablanca Models og hører mere om hvordan modeller bliver scoutet og hvordan de arbejder. Herefter bliver du stylet af bureauets team af professionelle stylister og make-up artister. Du får også masser af råd og tips du kan tage med dig hjem bagefter. Herefter har du en koreograf til rådighed der lærer dig at posere for kameraet. Nu starter selve fotosessionen, hvor du ender med en DVD fuld af billeder i høj opløsning som du må gøre med hvad du ønsker. De 8 bedste billeder bliver billedbehandlet og du går derfra med både en fantastisk oplevelse og med billeder af dig selv, du kan bruge på sociale medier, få trykt eller bare have som en minde om denne dag.

Tør du at ønske dig en kjole?

Mest af alt ønsker du dig nok tøj. Men det er også svært ikke? Hvordan skal din familie eller din kæreste købe lige det rigtige stykke tøj, der passer, har den rette størrelse og rammer din smag perfekt? Du er selv ekspert i at shoppe, men er dine nærmeste det også?

Jeg synes at du skal tage chancen og f.eks. ønske dig en kjole til jul. For det første er der altid muligheden for at bytte gaver – uanset om de er købt i en fysisk butik eller på nettet, hvor der altid er minimum 14 dages returret og omkring jul ofte længere tid. For det andet kan du jo altid lave en ønskeseddel der er udspecificeret med styles du ønsker dig og hvor du husker at notere dine mål og størrelser. Så kan selv din kæreste eller mand finde ud af det.

Glædelig jul og må du få lige det du ønsker dig.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *