Vaper du? E-cigaretter kan være trendy

Alle ved, at rygning er usundt. Bevidstheden – og lovgivningen – gør, at flere og flere ønsker at stoppe med at ryge. Almindelige cigaretter indeholder mange kræftfremkaldende stoffer. Desuden medfører de dårlig lugt, misfarvede tænder, svækket lungefunktion og mange andre negative konsekvenser.

Med e-cigaretter undgår du alle de negative konsekvenser af rygning. E-cigaretter er en elektronisk udgave af almindelige cigaretter, der overordnet set består af en væsketank og et batteri. Der kommer damp ud af e-cigaretten når væsken forbrændes og det giver en fornemmelse af, at man ryger – man vaper.

E-cigaretter indeholder ingen tobak, hvilket selvfølgelig giver den største fordel ved at vælge at vape frem for at ryge. Ingen tobak betyder ingen tjære og kemiske stoffer, og eftersom der ikke sker en forbrænding, opstår der heller ikke nogen egentlig røg.

Den eneste forbrænding der opstår ved brug af e-cigaretten er den fordampning af e-væske, der sker i væsketanken. Det er således damp, der ryges og ikke egentlig røg. Hertil kommer en lang række andre fordele, som for eksempel ingen skodder, ingen aske, bedre smagsløg og så er det meget bedre for miljøet.

E-cigaretter i mange former og farver

E-væsken – den væske, der fordamper – kan have mange forskellige smagsvarianter, sammenblandinger og funktioner og det er dermed muligt at sammensætte e-væske lige efter dit behov. For nogen kan e-cigaretrygning være en helt ny verden og der findes uoverskueligt mange muligheder inden for vaping.

Desuden er der stor forskel på e-cigarettens emballage og udseende. Når du skal vælge, hvilken e-cigaret du skal bruge, så kan du få dem i forskellige farver og former, mens der også er variationer i batterilevetid og størrelsen på væsketanken. Rent praktisk er der altså uanede muligheder for at sammensætte lige den e-cigaret du ønsker.

E-cigaretter giver altså mange muligheder – herunder kommer selvfølgelig et rygestop. De væsker, e-cigaretten indeholder, kan fås i forskellige smagsvarianter, men også både med og uden nikotin. Det kan gøre det nemmere at skifte fra almindelige cigaretter og til e-cigaretter, for senere at overgå til en tilværelse helt uden røg. Find et stort udvalg her: https://www.smoke-it.dk/e-vaeske-og-aroma/

Nikotin er det afhængighedsskabende stof i cigaretter og ved tilførsel af nikotin til den e-væske, der fordampes i din e-cigaret, kan abstinenser undgås. Ved langsom nedtrapning af nikotinkoncentrationen i din e-væske, kan du på sigt blive helt fri for afhængigheden. Væsken kan være blandet på forhånd, men du har også mulighed for at blande smag og egenskaber lige som du vil have det.

Se godt ud mens du vaper

Der er altså uanede muligheder for, at vape efter behov og selvfølgelig er indholdet og din følelse af at vape det vigtigste. Det er selvfølgelig også vigtigt, hvordan du ser ud mens du gør det. Før i tiden var e-cigaretten en stor, grim klods, hvor man kunne se e-væsken igennem. Udseendet var ikke ligefrem tiltalende og mange mennesker valgte e-cigaretterne fra på grund af det uappetitlige udseende.

I dag kan du få andet end de triste og grå e-cigaretter, så hvis du hellere vil se trendy ud mens du vaper, så tjek alle de mange nye designs og farver ud. På den måde får du mulighed for, at vælge din helt egen personlige stil, når du vaper. Hvis du vælger forskellige farver kan du ligeledes nemmere holde styr på, hvilken e-væske, der er i hver, da du så kan placere dem efter farve. Det er altså ikke helt umuligt at være trendy med e-cigaretter. Tværtimod, så giver de mange nye former og farver dig mulighed for, at se godt ud mens du vaper.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *