Retrobølgen fortsætter i 2021

retro

De seneste par år er det blevet utroligt hipt indrette sit hjem med retro møbler og genbrug. I takt med at flere og flere går op i miljøet, og klæder sig i genanvendeligt tøj i stedet for at gå i H&M, er der også flere og flere som bruger penge på gamle møbler. Salg af retro ting er en spændende forretning, da man kan finde nogle helt specielle ting, som kan være fra en årgang, hvor fleste eksemplarer allerede er forsvundet.

Det er blevet smart at finde charmen i gamle indretningsstile. Man kan finde en masse forskellige retroinspirerede ting, da der er et stigende marked indenfor det. Find den stil, som passer godt til dig og dit hjem, så kan du komme i gang med at leve mere miljøvenligt, samt få en mere personlig og vintage stil!

Du kan få inspiration til, hvilke retro ting du potentielt kunne tænke dig, ved at læse med her!

Retro lamper giver retro stil!

Skab en anderledes stil i dit hjem, ved at skaffe dig et par retro lamper. Du kan gå efter en gammel 70’er mode, og købe nogle orange lamper som kontrast til et hvidt køkken. du kan også gå efter noget, der er mere rustikt, i f.eks. kobber eller messing. Ved at lege med denne stil, i stedet for blot at købe en hvid lampe i Ikea, kommer dine rum ikke til at ligne alle andres. Det bliver en anderledes oplevelse at træde ind i dit hjem.

Køb et par smarte høretelefoner

Hvis du skal have dig et par høretelefoner, som også skal være lidt med på bølgen, handler det om at finde en klassisk model. Der findes mange forskellige slags, både med og uden ledning. Et par over-ear høretelefoner har været populære i længere tid end in-ear. For at bære et lidt mere vintagelook, skal man altså skaffe sig et par over-ear. De har også en bedre og større højtaler, så man får en bedre lydoplevelse. In-ear er supergode, hvis du er meget aktiv, og kan lide at høre musik på farten.

Undersøg dine muligheder og de forskellige tilbud på hoeretelefoner.dk.

Lidt udskiftning gør en stor forskel

Der skal ikke gøres meget, for at der kommer en forandring i dit liv. Udskiftning af nogle få møbler og genstande kan gøre, at man får et friskt pust i hverdagen. Drop det hvide bord, og køb et brugt, groft træbord. I stedet for at have ens glas og kopper, så ryst posen en smule, og skaf dig nogle farverige, unikke køkkengenstande fra din nærmeste retro- eller genbrugsbutik. Det gode ved retro møbler er, at de har en historie. Man kan føle nostalgi eller længsel ved at omgive sig med noget gammelt.

Klimakamp er det nye sort!

Det er fedt at tage kampen op! Klimakrisen raser mere end nogensinde, og du alene kan gøre en forskel, ved at andre små ting i din dagligdag. Køb dit tøj i din lokale genbrug, fyld dine hylder med unikke pyntegenstande, og skaf dig en retro lampe. Det er de små ting der tæller.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *