Profiltøj til medarbejdere må gerne være smart

Profiltøj

Rigtig mange virksomheder anvender profiltøj til deres medarbejdere. Det er også et meget smart valg, set ud fra både praktiske og reklamemæssige synspunkter. Nogle af de mange fordele ved at medarbejderne har profiltøj med logo på er:

 • Det sender et signal om sammenhængskaft
 • Det giver reklame
 • Det danner et image
 • Det gør det nemt for kunderne at spotte en medarbejder

Skab et ensartet look udadtil ved at lade medarbejderne gå i samme slags profiltøj

Når medarbejderne går i det samme tøj, så viser det en form for sammenhold i virksomheden. Medarbejderne bærer stolt virksomhedens logo, og det ser ud som om, at der er styr på tingene. Det gælder om at være præsentabel over for både kunder og samarbejdspartnere.

De fleste medarbejdere bærer deres arbejdstøj til og fra arbejde. Her vil logoet blive eksponeret for mange mennesker, som potentielt kan blive nye kunder i butikken. Det er også altid en god idé at skabe bevidsthed omkring ens virksomhed, selvom det ikke direkte er for at skabe nye kunder.

Profiltøj må gerne være meget mere end blot funktionelt

Profiltøjet er med til at danne et image omkring virksomheden. Det er derfor ikke helt lige meget, hvilket tøj man vælger. Profiltøj må gerne være smart. Det skal selvfølgelig være praktisk, og det funktionelle kommer altid først. Håndværkere og andre, der arbejder ude, har brug for funktionelt tøj, der kan holde til vind og vejr – og ikke mindst til slitage.

Det er dog ikke ensbetydende med, at det skal være standard og kedeligt. Andre farver, der associerer til virksomheden kan være et oplagt valg, og tager man eksempelvis butiksassistenter eller andre, der er i kontakt med kunder, så har det meget at sige, at man tager sig pænt ud.

Profiltøj er en god investering for virksomheden

En god garderobe til medarbejderne må derfor siges at være en god investering for virksomheden. Og alle tiltag, som kan ses udadtil, bør være vel overvejet. Derfor er kvalitet frem for kvantitet et oplagt ordsprog at bruge her. Køber virksomheden for billigt arbejdstøj til medarbejderne, så skal det også oftere fornyes på grund af slid.

Det er vigtigt at gå efter god kvalitet, når der skal findes nyt profiltøj

Nogle af de bedste mærker på det danske marked netop nu inden for firmatøj er mærker som;

 • Helly Hansen
 • Mascot
 • Kansas
 • Snickers
 • Engel
 • Blaklader
 • Workzone

Disse er alle af udmærket kvalitet og egner sig perfekt som firmatøj. Ved at vælge et af disse mærker, så får man også noget firmatøj, der er up to date med funktionalitet og design, så praksis og mode går hånd i hånd. Alle disse mærker kan købes til fordelagtige priser på nettet. Det er typisk også sådan, at man kan få rabat, hvis man køber større mængder ved samme leverandør.

Har man et stærkt logo, som er iøjnefaldende og let læseligt, sammen med moderne profiltøj, så er man godt klædt på i forhold til at lade medarbejderne repræsentere virksomheden foran kunder og mulige kommende kunder.

Andre spændende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *